X Close

Koeling YORK® & Gebouwbeheer

Over ons

Johnson Controls levert producten, diensten en oplossingen die de energetische efficientie verhogen en de exploitatie kosten van gebouwen verlagen voor meer dan één miljoen klanten. Vanuit meer dan 500 locaties verspreid over 150 landen zijn wij een belangrijke leverancier van uitrustingen en diensten voor gebouwbeheer, HVAC, koeling en beveiligingsinstallaties.

Digitale regeling en Gebouwbeheer
Wij zijn exclusief leverancier van verschillende belangrijke technologiëen in gebouwbeheer. Onze traditie en ervaring in deze sector heeft ons toegelaten om voor onze klanten productieve gebouwen te creëren met een hoog energetisch rendement.
Industriële koeling

Johnson Controls levert u de juiste industriële koel- en vriestechniek, van een standaard fabrieksproduct tot maatwerk of totaaloplossing, van het eerste ontwerp tot realisatie en een gegarandeerde service. Als fabrikant en installateur heeft het internationale Johnson Controls meer dan 125 jaar ervaring in de industriële koudetechniek, bekend met gerenommeerde eigen merken als Sabroe®, YORK®, Stal® en Gram®.

Download documentatie

HVAC Controls Producten
Sabroe® Producten 2017
YORK® HVAC Koelmachines
Welkom op onze website eCataloog!
Op zoek naar informatie over de productlanceringen en updates, nieuwe tools, product brochures en trainingen? Onze eCataloog helpt u om alle nodige informatie snel en gemakkelijk te vinden. Interesse in een bepaald product? Onze uitgebreide database bevat meer dan 24.000 producten.

Als geregistreerde gebruiker krijgt u onmiddelijk toegang tot een schat aan documentatie en andere handige functies. Ontdek en download technische documenten, e-learning modules, product tools, releases en updates. U kunt in één oogopslag ook de aankoopprijzen en de beschikbaarheid van voorraadartikelen nakijken.

Wenst U zich in te schrijven? Neem dan contact op met uw lokale contactpersoon.

Lokaal contact

Johnson Controls SA/NV

De Kleetlaan 7B
B-1831 Diegem
Belgium
Industrial Refrigeration