X Close

Industrielle køle- og varmepumpeanlæg

Om os

Johnson Controls leverer produkter, tjenester og løsninger som øger energieffektiviteten og reducerer driftsomkostningerne i bygninger for mere end en million kunder. Vi opererer i mere end 150 lande, hvor vi er en ledende leverandør af udstyr og tjeneste til opvarmning, ventilation, air-condition, køling, sikkerhed, styresystemer og energioptimering for alle type af offentlige og kommercielle bygninger.

I Danmark er Johnson Controls Køleteknik landsdækkende inden for anlægs-salg og service. Vi kan levere lige præcis det køle-/fryseanlæg eller varmepumpeanlæg, som kunden har brug for, om det er til fødevarer, køle- og frysehuse, sygehuse, datacentraler, kontorbyggerier, farmaceutiske virksomheder eller noget helt andet.

Industrielle køle- og varmepumpeanlæg
I dag har næsten alle virksomheder brug for at kunne regulere temperaturen i et eller andet omfang. Uanset om det er til produktionen, under transport eller opbevaring, eller til personlig komfort, så er der behov for effektive køleanlæg. Vi er specialister i at udvikle og projektere energirigtige industrielle køle- og varmepumpe-anlæg, som kan løse disse opgaver på en god måde, både i dag og i fremtiden. De fleste af vores kunder kræver driftssikre og miljørigtige køleanlæg, og uanset om det er køl til procesanlæg, frys til opbevaring af vævsprøver på et hospital, effektiv aircondition i kontorbyggerier eller køling af serverrum så vigtige data sikres, så kan vi løse opgaven.

Vores kompetencer inden for køleanlæg går langt tilbage, og der findes næsten ikke den køleopgave, som vi ikke har løst. Vi bruger vores store erfaring og tekniske viden til udvikling af nøglefærdige køle- og varmepumpeanlæg, der anvender naturlige, miljøvenlige og fremtidssikrede kølemidler, der ikke bidrager til drivhuseffekten eller ødelægger ozonlaget.

Find mere information om Sabroe® produkter.

Service Industri
Vores industri serviceorganisation dækker hele vores kunders markedsområde. Teknikerne er geografisk fordelt i hele markedsområdet for at være i nærheden af kunden. Alle vores serviceteknikere er certificerede køleteknikere, de er alle specialuddannede i at servicere og vedligeholde industrianlæg, som overvejende er baserede på naturlige kølemidler, ammoniak og CO2. Servicelederne og serviceteknikernes fornemste opgave er at sikre et godt samarbejde med kunderne, således at anlæggene altid er driftsmæssigt stabile og kører energimæssigt optimalt.

Vi tilbyder et bredspektret serviceprogram, med bl.a. 1-10 års vedligeholds aftaler, med skræddersyede løsninger, tilpasset de specifikke anlæg og kundens ønsker. Vores serviceaftaler sikrer regelmæssig inspektion, service og vedligehold, ligesom vores styrings- og overvågningsløsninger kontinuerligt kan overvåge køleanlæggets drift. Alle servicebesøg inkluderer dokumentation for de udførte arbejder og rapportering om anlæggets tilstand. Vi kender kundernes behov for køling, som er essentielt for en problemfri produktion uden driftsstop. Vi har muligheder for at tilbyde 24 timers service året rundt.
Service Light/Kommerciel

Service Light/Kommerciel afdelingen har specialuddannede teknikere, der servicerer vores kunders anlæg samt udfører de årlige lovpligtige og forebyggende eftersyn. Serviceteknikerne er bosiddende i hele Danmark, hvorfra de kører direkte ud til vores kunder. Udviklingen inden for både kølemidler og energioptimering stiller stadig større krav til fremtidige køleleverandører i Danmark. Med vores mangeårige erfaring fra branchen kan vi rådgive vores kunder på alle områder inden for køleteknikken og vi sælger og servicerer alle typer køle- og fryseanlæg med fremtidssikrede, naturlige kølemidler. Mange af de kølemidler der skader ozonlaget og bidrager til drivhuseffekten, er underlagt forskellige lovgivningsmæssige restriktioner. Derfor er de fleste af vore tekniske løsninger i dag, baseret på naturlige kølemidler som ammoniak, kulbrinte og CO2, der ikke er omfattet af den strammere lovgivning og krav om udfasning af kølemidler. Vi ved, at et køleanlægs energiforbrug og løbende omkostninger spiller en stor rolle, når en anlægsinvestering skal vurderes.

Controls
Elafdelingen udfører automationsdelen af de solgte anlæg herunder projektering, el-diagrammer, kvalitetssikring, indkøb af tavler, elinstallationer og instrumentering. Desuden udføres PLC/PC applikationer primært i ISAC, ligesom vi udvikler og supporterer ISAC systemet. ISAC står for Integrated Standard Automation Concept, og er et standardiseret, gennemtestet og modulopbygget automationssystem baseret på Siemens og iFix. ISAC indeholder PLC, operatørpaneler, samt SCADA løsninger. Som kompetence-center for ISAC gennemfører vi opgraderinger og nye applikationer med ISAC softwaren både til egne projekter i ind- og udland, og i samarbejde med søsterselskaber i udlandet. De leverede anlæg testes, idriftsættes og afleveres i samarbejde med projektafdelinger i ind- og udland til kundernes tilfredshed. Endvidere gennemfører vi elmæssige serviceopgaver som fx: Idriftsætning, rettelser, ændringer og fejlfinding af SRO systemer på eksisterende køleanlæg.

Produktinformation

Sabroe® Industrial Ref Products 2017
Controls, HVAC and Refrigeration Products
YORK® HVAC Equipment 2018
Velkommen til vores eCatalog!
Her finder du information om produktlanseringer, opdateringer, værktøjer, brochurer og meget mere. Er du interesseret i et bestemt produkt kan du finde det i vores eCatalog, der indeholder mere end 24.000 produkter.

Som registreret bruger har du adgang til et stort udvalg af dokumentation og andre nyttige funktioner. Du kan downloade tekniske dokumenter, e-learningsmoduler, værktøjer, forskellige publiceringer og opdateringer.
 
Vil du registreres, så kontakt din lokale kontaktperson for yderligere information.

Lokal kontakt

Johnson Controls Denmark, Køleteknik

Sortevej 30
8543 Hornslet
Johnson Controls Denmark, Køleteknik

Langebjergvænget 17
4000 Roskilde
Johnson Controls Denmark, Køleteknik

Industrivej Vest 1
6600 Vejen
Johnson Controls Denmark, Køleteknik

Lunavej 1D
8700 Horsens
Johnson Controls Denmark, Køleteknik

Industrimarken 2B, Sørup
9520 Støvring